HAYATTAYKEN SÖYLENEN SON SÖZLER |
-Gönder, gönder ben tutarım. -Aaabi çok seri bir araba bu yaa... -Korkma,arabamızda ABS ve Airbag mevcut. -Bana ait bir koli var mı? Onu almaya geldim. -Oğlum... 5 taş çaldım, ruhun bile duymadı. -Demek piranha dedikleri şey bu. Hiha!! Bak Hulusi Abi, bıyıklarıyla oynuyom bir şey olmuyor... -O irmikleri neden aldın Nurhan? Helva mı yapcan? -Doğal gazın ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor ve doğal gazla çalışan ocağı huzurlarınızda yakıyoruuum. -Evladım beni karşıdan karşıya geçirir misin? -Geeeel geeeeel sağ yap geel... -Bah, baah hala uzunlarla geliyor. -Canikom, bu etin tadı sana da biraz garip gelmedi mi? -Müjdemi isterim Turan Abi! Bir kızın daha oldu! -Bekle! Cemşit Abi, ben bi dalıp çıkacam. -Korkma hayatım, bu saatte kapımızı kim çalacak, tanıdık biridir. -Hala karlı mı gösteriyor hanım? -Elektirikçiye ne gerek var canım? Ben hallederim. -Bak şimdi nasıl sallayacağız. -Gel abi burası boyu geçmiyor. -Aya bak aya! Kamyon farı gibi. -Ben denedim korkmayın. -Bak Kadri Abi, suyun derinliği önemli değil. Asıl iş atlamasını bilmek... -Yahu, Hayrettin Abi burası Fener tirübünü değil galiba. -Hihiha... Bak gelen şey köpekbalığına ne kadar da benziyo! -Rasim Abi kafesin kapısı kapalı değil mi? -Nalan, bi kibrit yak da bakiiim ne kokusuymuş. -Baba.. ben hamileyim |
Paylaşımın Düşlerle birleştiği nokta !